Endnu en dør

I dag fik jeg endnu en dør. Denne gang var det hoveddøren der skulle skiftes ud. Men det var så ikke mig der monterede den. Jeg havde derimod været ude og hyre en tømrer. Allerede for to måneder siden var han ude og måle op og bestille døren, og i dag ringede han så og sagde at han kunne montere den. Egentlig var jeg på arbejde, men her er så endnu en fordel ved at bo sammen med Sanne. Nemlig at hun kunne være hjemme og lukke ham ind.
Da jeg så kom hjem var døren monteret. Og Wauw den er flot! 😀
Så nu er det slut med en dør der gaber over 1cm i toppen når døren skulle være lukket. Slut med at skulle smække/pressedøren i for at den lukker til, og slut for at skulle ase og mase for at låse! 😀

Den gamle dør er så blevet kørt til ophug. Jeg kender en der har et stokerfyr, der kan brænde det meste. Her tænkte jeg så lige at jeg ville gøre ham en tjeneste at skille døren ad og pille ruden ud så han ikke skulle bøvle med det. Sådan set lidt i bakspejlet var det lidt dumt, for lige nu har jeg i stedet for en rude over 100 små bitte ruder :-S….

MAO. Sådan en rude sidder SATME godt fast i rammen, så i mine bestræbelser på at få ruden ud, så flækkede den…

Men ud over det så er jeg bare glad for endelig at have fået min nye hoveddør! 😀 😀
Hvis nogen vil have en “Ny-dør øl” så kommer I bare forbi! 😀

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.