Endnu en milepæl!

Jeg kan se at mine bestræbelser på at komme ned i vægt har båret frugt. Da jeg stod op på vægten her til morgen kunne jeg konstatere at jeg ikke er med i 0.1 tons klubben mere! Hurraaaaaaaay.
Jeg startede ud med at veje 102, og nu står den på 99,9! Weeeeeee. Det drejer sig om 2.1 kg på ca 14 dage ved blot at spise lidt mindre og holde mig fra kagerne på kontoret. Okay, jeg har været et par gange på stepperen, men ikke nok til at det skulle betyde noget. Vi må se om udviklingen fortsætter. Jeg regner dog ikke med at vægttabet vil fortsætte på denne måde. (Det er vist noget med at vægttabet går hurtigst de første par uger, og så går det lidt langsommere. Men som sagt; vi ser hvordan det går.

Min plan er at nå under 95 kg omkring juletid.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Endnu en milepæl!

  1. Cem skriver:

    Tillykke Krok 🙂 GO GO GO

  2. GenoDK skriver:

    Tillykke

    Kan selv huske da vægten “pludselig” gav mig et 2-cifret resultat – det var stort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.