Løb for livet

Ja, jeg ville bare sige at jeg løber endnu. Nytårsfortsættet holder endnu. Jeg kan ikke helt vurdere hvor langt jeg i grunden kan løbe. Men 5 km burde jeg være oppe på. (da jeg var ude og løbe for et par gange siden løb jeg lige godt 4 km og det var i bakket landskab.
I dag har jeg brugt noget af den time, der ugentligt er afsat til FUT (Fysisk uddannelse og Træning) hvis tjenesten tillader det, på at løbe mig en kort tur. Det blev ikke så langt, men tilgengæld løb vi hurtigt. I slutspurten fik jeg faktisk også sidestik, hvilket er lang tid siden jeg fik sidst.

Angående sogenfri event XII så har jeg kastet nogle datoer ud i æteren. Så må du krydse af om du har tid til at komme eller ej. Klik her for afkrydsning. Mange tak, doodle 😀

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv, Nørderei og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.