Sejl din egen sø

Jeg har i min podcast, og vist andetsteds på bloggen skrevet at for at komme med til Sorgenfri event skal du have nogle mælkekartoner med som bidrag til mælkekartonsbådene. I hvertfald hvis du vil være med i skibsreder logen.
Til at starte med lagde jeg ud med at man skulle have 10 mælkekartoner med. Men lad os lige regne på det. Vi plejer at være 6-10 stykker til et Sorgenfri Event. Så samler vi mellem 60 og 100 kartoner pr gang hvilket vil sige at det kommer til at tage 10-16 events at færdigøre vores både. Siden vi startede med at holde events for 3 1/2 år siden har vi holdt 11 events. Hvis vi fortsætter med samme hastighed vil det altså tage mellem 3 og 5 år inden vi er klar til jomfrusejlads på Stilling sø. Det er bare ikke godt nok.

Så vi må øge ambitionsniveauet lidt.

Jeg synes det lyder lidt vildt at sige 50 pr mand. Det fylder jo godt op og såen. Så måske skal vi sige at man skal have 20 med.
Og som en ekstra service, så kan vi aftale at jeg kan komme og afhente mælkekartoner hos folk en gang i mellem, hvis jeg ellers lige er i nabolaget.
Til dem af jer der har jeres gang i MacØstjylland kan jeg også godt tage fra en gang i mellem. For hvis vi presser ballerne lidt sammen så tror jeg godt vi kan samle 1000 mælkekartoner inden sommer. 🙂

Jeg vil en af dagene gå ud i mit skur og få talt op hvor mange kartoner der i grunden er blevet akkumuleret.

Det var bare det jeg ville i denne omgang. Jeg ved endnu ikke hvornår næste Sorgenfri Event bliver men en gang i foråret, så nu har I da noget tid til at samle kartoner sammen 🙂

PS. Det bliver for sjovt at søsætte vores båd! 😀

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Nørderei, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.