Sig nærmer tiden da jeg må opdatere

Det er ved tiden jeg lige smider lidt info ud i Æteren.Angående festivalen er der ikke sket så meget. Vi er oppe på 11 deltagere. Jeg håber da på at der kommer et par stykker mere til :)… Jeg er lige for tiden ved at ligge lidt press på de folk, der mener at afstanden fra Sjælland til Jylland er undskyldning nok for ikke at komme. Jeg kan da se at der er en håndfuld, der kunne pakke bilen og komme med herover. Eller de kunne tage toget. Hvad ved jeg! Der er ingen undskyldning drenge og piger! ;-). Og så kan jeg sige at Sonne en gang tog hele vejen fra Hornbolm for at være med til et Sorgenfri event. Så kan afstanden ikke være forhindringen! ;-)Ellers så har jeg udskiftet mit Galleri, for det galleri flaf der er i Rapid Weaver, er bare ikke gearet til gallerier med flere tusinde billeder. Så nu hedder det altså SPGM Gallery. Det er så smart at man bare skal smide sine billeder i en mappe, og så finder den ud af at stille det flot op. Jeg fatter dog ikke helt hvorfor man ikke har brugt tid på at lave en Thumbnail generator. Dem skal man så altså selv stå for at lave. Det er noget hø ja det er så. Men det er jo bare en opgave der skal løses, og min løsning er et lille Automator-script (En MacOS X ting).Ellers så er der ikke de store ting. Jeg får arbejdet en del ude hos Starco i Galten, og hele næste uge skal jeg også derud og arbejde. Det er nu et hyggeligt sted at arbejde 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.