Tid til nyt

Så lige at der var gået en del tid siden jeg sidst havde tid til at skrive i bloggen. Synes der har været så meget at se til. Blandt andet det projekt. Det driller mig en del, jeg prøver på at få Postfix til at arbejde sammen med MySQL, men det går ikke så godt :-/Der ud over har jeg haft lidt travlt nede i Sorgenfri. I dag har jeg været i gang med at ludbehandle trappen, og min dør ud til gangen. I går var jeg i gang i haven. (Der er ingen vej tilbage, jeg er blevet havemenneske, har fået en kompostbeholder), og jeg var lige nede og købe så 20 ltr stampet kalk, så nu kan jeg få kalket mit udehus.Det minder mig om at jeg den 11-13 juni holder ‘Æd-drik-arbejd’ weekend. Det går i al sin enkelthed ud på at jeg sørger for at der er massere af kolde øl og vand, noget at spise, og så for resten sørge for at der er arbejde nok til folket. Så kan folk altså bare komme. Så regner jeg med at vi skal have lavet noget af det ude i haven. Læs mere på www.krok.dk.Og så har jeg endelig fået malet alle mine fodlister inde i huset. Tak for hjælpen Lene (min reservemor). Så det er hvad min tid går med, og det er derfor jeg ikke har tid til at skrive i min blog, chef.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *