Sorgenfri flytter

Nogen har måske hørt det. Til dem der ikke har hørt det, så er Sorgenfri blevet solgt. Efter næsten 8 års ejerskab af det gamle ledvogterhus i Stilling, har vi solgt hytten, for at flytte afsted til Horsens. Det er sgu lidt vemodigt at skulle sige farvel til det hyggelige lille hus som jeg jo mere eller mindre selv har bygget op (kun mursten og tag er ikke blevet renoveret mens jeg/vi har boet her).
Men “lille hus” er jo nok kodeordet for hvorfor vi flytter. Det er bare ikke fedt at vi bor på 62 kvm med en lille dreng der vimser rundt. Så den 1. marts flytter vi i et hus, der er hele 100 kvm større. Og vi glæder os rigtig meget! Sanne får godt nok noget længere når hun skal møde på uni, men da hun studerer på sidste semester inden sit speciale, så ser vi ikke det som noget større problem. Og jeg får jo så kort på arbejde at jeg kan cykle på arbejde på 10 minutter. Ork det bliver dejligt!

Men lige for god ordens skyld, så vil jeg sige at det er ikke slut med sorgenfri!!! Vi tager Sorgenfri med os, så vores nye hus automatisk bliver Sorgenfri 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Familien Højsgård Andersen, Generelt, Vores liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.