En frisk tur

Jeg skrev forleden at jeg ville gå mig en tur i det Sønderjyske. Og i dag fik jeg så faktisk travet en tur. EUC i Sønderborg ligger stort set lige ud til en skov, der igen ligger lige ud til vandet. Så jeg fik vandret rundt i skoven og på min færd hørte jeg en spætte (hak-hak-hak-hak) og jeg så en forholdsvis stor rovfugl. Nu er jeg jo ikke ligefrem ornitolog, men jeg tror det var en høg af en art. Det vildeste var at den fløj rundt nede mellem tætte små træer og med et vingefang jeg vil vurdere til 75-100 cm var jeg imponeret over at den ikke ramte nogle grene. Elegant så det ud! I den forbindelse skulle jeg sige at jeg ikke bliver en særlig god fuglefotograf, for da jeg prøvede at liste lidt tættere på den gren den var landet på fløj den sin vej. :-/
Og så kom jeg ned på stranden. hold da op. Jeg tror jeg forstod hvordan jeg har holdt søværnet ud i 8 år. Jeg kan godt lide havet. 😀
Og når jeg tænker over det er det lidt vildt at tænke på at jeg har sammenlagt brugt 9 uger på EUC i Sønderborg, og alligevel er det første gang i dag jeg har tid til at gå en tur i naturen. Men de 8 af ugerne har været på Cisco kurser og mængden af undervisningsmaterial på Ciscos kurser er ENORM! Så derfor ikke tid til ture og svinggerninger. I morgen er mit kursus forbi, jeg skal hjem, og på mandag skal jeg starte på arbejde på Frederikshøj igen.

Og det var hvad jeg havde at sige… husk at høre KrokCast på Mandag. Der sker noget specielt!

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.