Der er NOGET om snakken! Noget for noget

Jeg sad lige og skimmede statistikken igennem for krok.dk, og NOGET der undrede mig var at det ord der ligger på 2. pladsen for søgeord på google er “noget”. Altså folk har søgt på ordet noget og er kommet til krok.dk. Jamen hvad? Det forstår jeg ikke. Det er et almindeligt ord og hvis jeg selv googler det kommer krok.dk så langt nede på listen at jeg ikke gider at lede efter det. Hvordan kan hele 36 så have fundet min hjemmeside på den måde?

Der er NOGET om snakken: Der er visse ting i dette univers man ikke forstår. Google resultater og tysk er to af tingene i min verden.

PS. Det søgeord jeg får flest hits på er atk.politi.dk

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv, Nørderei, Tanker. Bogmærk permalinket.

1 Response to Der er NOGET om snakken! Noget for noget

  1. GenoDK skriver:

    De er nu meget sjove sådan nogle statistikker 🙂
    Kan så fortælle at hos mig et det “tøjvask” og “mobiltest” der hitter, hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.