Intet nyt fra Østfronten og koldt på toppen!

I dag er det ikke fordi der sker så meget. Hvorfor er det at jeg synes at mange at mine indlæg starter sådan? Er det fordi jeg synes mit liv står stille? Eller er det fordi jeg har store forventninger til hvad dagen skal bringe og de så ikke bliver indfriet. Jeg ved det ikke. Men som man siger så er intet nyt jo godt nyt, og når jeg tænker over det så har jeg det faktisk rigtig godt. Jeg klager ikke.

Som dagens info kan jeg sige at jeg på FaceBook har 100 venner. Det vil sige at jeg har en firsindstyvendedel færre venner end vores statsminister, der i skrivende stund har 7995 venner (7995 lyder jo næsten som et tilbud). Ved første øjekast ligner det jo at jeg er sygeligt bagud. Men taget i betragtning af at han har reklameret på landsdækkende TV for sin profil og jeg ikke har, så synes jeg i grunden det går meget godt for mig. Og forskellen på Anders og mig er vel at jeg faktisk kender alle på min venneliste. Hvor mange mon Anders kender på sin liste? HAR Anders overhovedet nogle venner?
Og hvordan får en mand som Anders nye venner? Det er jo svært. Forstil jer at man er til en begivenhed. (f.eks. en fest). Ville det foregå sådan her? Anders falder i snak med en person. Lad os bare kalde ham Lenny i dette tilfælde.

Lenny: Dav, hvad går du så og laver?
Det er vel altid det man kan snakke om, hvis man har lidt svært ved at få samtalen i gang.

Anders: Jeg er statsminister (valgt for 3. gang).

Lenny: okay, jeg….
Hvad skal jeg sige her? Jeg kan ikke svare uden at lyde dum. Allerede at jeg spørger ham om hvad han laver er en falliterklæring. (altså ikke vide hvem statsministeren er). Jeg kan heller ikke spørge ind til hvad jobbet går ud på, for det er jo en endnu større falliterklæring at indrømme at man ikke ved hvad en statsminister laver. Jeg gider heller ikke fortælle hvad jeg laver for næsten ligegyldigt hvilken profession jeg har, vil det jo blegne ved siden af hans. Jeg kunne jo selvfølgelig begynde at bilde ham ind at jeg er generalsekretær for FN eller præsident i Rusland, men jeg tror meget hurtigt at Anders vil fatte mistanke om at jeg lyver.

Jeg tror det er svært at finde noget at snakke om.

Og når han finder sig en ven. Hvem er det så? Er det faktisk venner, eller er det bare nogen der er der fordi han er statsminister, og som sikkert kun er venner for en valgperiode ad gangen? Mon Anders er en ensom mand? Og er det kun Anne Mette han kan støtte sig op ad?

Jeg tror der er noget om snakken, når man siger at det er koldt på toppen. Jeg er glad for at jeg ikke skal tænke over sådan noget, og jeg håber da at de venner jeg har også vil være der hvis jeg en dag skulle holde op med at blogge og PodCaste 😉

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Tanker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *