En falden kæmpe

I dag døde Macnyt.dk
Det var lidt en skam. For der var et godt forum at kommunikere med andre danske macbrugere.

Men på den anden side så ved jeg ikke om det var ved tiden. For i den sidste tid har der været to typer på Macnyt.
1. Folk der tuder over hastigheden
2. Folk der tuder over folk der tuder over hastigheden.
3. Folk der ikke kan tælle.
Og den tone var jeg personligt ved at være ret godt træt af. Så var der også et par personligheder på det site som jeg absolut ikke kunne døje. Jeg vil ikke hænge nogen ud her, men dem der kender mig er udemærket klar over hvem disse personer er. Så nu må de personer finde et andet sted, hvor de kan prædike deres “jeg ved alt om mac, så derfor er jeg hellig”-holdning andre steder.

For mig kommer det nok ikke til at betyde ret meget mere end jeg skal finde et nyt Mac Forum og så skal jeg finde mig en ny startside til Safari.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Tanker. Bogmærk permalinket.

1 Response to En falden kæmpe

  1. David skriver:

    Så er spørgsmålet – Hvor vil Krok så fra nu af få sin Mac-support? (Udover på #macintosh selvfølgelig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *