En på lampen

Jeg har fået en på lampen. Og nu tror du sikkert jeg har fået tæsk ude i byen… Men nej. Jeg er blevet ramt af en øl! Her er historien.
Sanne og jeg var i gang med at rydde op ude i vaskehuset. Da vi var ved at være nogenlunde færdige var der to belgiske øl tilbage fra minimalfestivalen. Det var nogen ingen af os kan lide, så vi valgte at hælde dem ud. Jeg havde ikke nogen oplukker ved hånden, men som en efterhånden erfaren øldrikker ved man vel hvordan man kan åbne en øl uden oplukker. Da jeg åbner den første øl sker der to ting meget hurtigt efter hinanden. Først hører jeg et brag der er så højt at jeg får en ringen for ørene. Og ganske få millisekunder senere mærker jeg et ordentlig slag på min kind. Kapslen har ramt mig med så stor kraft at det føles som om en har slået mig ret hårdt. Jeg begynder at grine lidt og siger til sanne: Jeg er blevet overfaldet af en øl.
Sanne siger: Ehhh, Lenny. Du bløder.
Og da jeg går ind foran spejlet kan jeg ganske rigtigt konstatere at kapslen har lavet et ca 3 cm langt snit i min kind. Ouch!!!
Jeg var lidt nervøs for om kinden var flækket så meget at jeg skulle på skadestuen og have den limet eller syet. Men det var heldigvis bare et lille snit, der dog var dybt nok til at få det til at bløde.
Men i den næste tid skal jeg nok høre for at jeg har været ude og slås og har fået tæsk. Til mit forsvar må jeg jo bare sige: Jamen det var nu en øl! 😛

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Mit liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *