Sikke noget rod

Endnu en gang har jeg prøvet at være lidt kreativ i køkkenet, så her er en let opskrift på noget let og lækkert, der mætter godt og ikke fylder så meget i kalorieregnskabet. Det er vel det vi alle sammen gerne vil have. Det er noget så simpelt som ovnbagte rodfrugter.
Du skal bare skrælle lidt kartofler, persillerod, gulerødder, rødbeder, champignon. (Du må selv vurdere hvor meget der skal bruges af hver. Her kan siges at jeg brugte 5 kartofler, 4 gulerødder, en rødbede, to persillerødder, og 10 champignon, og der var rigeligt til sanne og mig, plus der var lidt i overskud).
Skære det hele i passende størrelser (skiver eller tern). I en bradepande med lidt vand til at dække bunden, lidt olivenolie og et drys timian.
Så skal det i ovnen i 30 minutter ved 200°C.
Så skal du finde noget passende kød til. Jeg har prøvet med kyllingebryst (stegt, krydret med salt, peber, timian og all-around krydderi).
Sovs kan man jo godt lave til, men jeg synes det sagtens kan udelades.

Jeg er faktisk ret overrasket over hvor godt det smager. Sanne gik så langt og sagde det var noget af det bedste mad vi har fået.

Nu tog jeg lige hvad jeg kunne finde af rodfrugter, men der er sikkert meget andet man kan fylde i. Hvis du har nogle forslag til forbedringer så giv lyd fra dig 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Slankeri og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sikke noget rod

  1. Cem skriver:

    Den “opskrift” vil jeg prøve 🙂 Jeg tilføjede >”< fordi det ikke er 100% en opskrift, men nærmere 75%.

  2. Jens Peter skriver:

    Ja, ovnbagte rodfgrugter er rigtig lækre; jeg plejer også at bruge knold-selleri og løg (gerne røde), men har aldrig prøvet med champignons..

    Go weekend, og go madlavning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *