En tur i haven

Hvad giver man til manden der tilsyneladende har alt. Eller i hvertfald ikke kan fortælle hvad man skal give ham… Den situation stod jeg i til min fars fødselsdag. Men når han ikke selv kan finde på noget måtte børnene jo være kreative. Så det blev til “En dag i haven”. Mine forældres have har på det sidste ikke set så pæn ud, så en hjælpende hånd ville da være på sin plads. Så Dorthe, Dennis, Sanne og jeg mødte op hos mor og far i går, og så fik vi satme endevendt den have! Eller i hvertfald halvdelen af den. Vi fik renset ukrudt i indkørsel og på terrassen, og raseret forhaven med en fræser.
Og op ad muren til garagen fik vi lagt nogle granitskærver, så nu ser det bare super flot ud. Der er stadig meget, der skal ordnes i den have, men taget i betragtning af at vi kun var 5 personer (min mor var på arbejde), så fik vi faktisk ordnet en hel del på de ca 6-7 timer i haven. Hele pointen med det her indlæg var, at næste gang du skal finde på fødselsdagsgave, så prøv at tænke i andre baner end de fysiske gaver. Jeg tror begge mine forældre blev mere glad for denne gave, end hvis vi f.eks. havde købt en ny gryde eller andet flaf til dem 😉

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.