Endnu et projekt

Jeg tror tiden er inde hvor jeg finder på endnu et projekt. Jeg har jo langt fra nok bolde i luften samtidig! Så ud af de 200 bolde i forskellig størrelse og omfang, hvem vil så bemærke en mere. Jeg er SÅ træt af at der er mange tekster og sange, der ikke er til at finde på google.
Da jeg skulle finde teksten til Poul Henningsen version af “Det var en lørdag aften” da det da helt vildt så mange søgninger jeg skulle igennem. Og jeg fandt den hvor? I et eller andet tilfældigt Word dokument på en eller anden tilfældig hjemmeside.

Og i dag ville jeg se om jeg kunne finde teksten til en sang der bliver sunget i Matador. Matador er jo kendetegnet ved at netop tage sange ud af datidens hverdag.

Så mit projekt går simpelthen ud på at lave en samling over de sange man ikke kan huske.
Og hvis jeg nu kalder databasen: databasen for bevarelsen af noget dansk historie og kultur, så kan jeg sikkert få tilskud af Pia K og hendes venner. 😛
Her ville jeg så gerne sige noget, men jeg har lovet mig selv at min blog ikke skal blive for politisk, så jeg tror bare jeg vil nøjes med at sige, at jeg vil sige pænt nej tak til fru Pia K. hvis hun skulle tilbyde økonomisk støtte.

Oh well.. Lige nu er jeg på vej ud af døren. Min søster, Dorthe, blev 30 i går, så hun har inviteret på middag. TIllykke til Dorthe, verdens bedste storesøster 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv, Nyheder, Tanker og tagget , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Endnu et projekt

  1. Dorthe skriver:

    TAK, verdens bedste lillebror 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.