Et år er gået

Ikke noget nyt at skrive. Men i dag er det et år siden Sanne og jeg begyndte at komme sammen :-). Hvis du for et år og et par dage siden havde sagt at jeg om et år bor sammen med min kæreste havde jeg nok ikke troet på dig. Men her kan man bare se hvordan det kan gå.

Nu ikke noget med at snakke om hvor jeg er om et år! 😉

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Mit liv, Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Response to Et år er gået

  1. GenoDK skriver:

    Er det ikke utroligt at tænke på hvor stærkt tingene går.

    Er det ikke sådan et spørgsmål man fik i skolen. “Hvor kan du se dig selv om 10 år” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.