Handymanden Krok plus lidt andet

For leden var Sanne og jeg en tur i Ikea. Da vi tog derfra var vi blevet ca 2700 kroner fattigere, men to kommoder, noget sengetøj, en hylde til badeværelset og en toiletbørste rigere.

Og hvorfor? Jo Sanne og jeg har valgt at flytte sammen. Nogen vil måske mene at det var tidligt, men noget der plager os begge er at have et halvt hjem to steder med en indbyrdes afstand på 40 km. Det er noget rod. Det er der vel flere i forhold der kender til. Vi tager sammenflytningen sådan lidt løbende over de næste par måneder, for at det ikke skal stresse for meget op i forhold til Sannes skole og mit nye job.

Men tilbage til sagen om Ikea og de to kommoder. Det er to i typen MALM. De skal bruges som klædekommoder. (Dem der har været i sorgenfri ved at det vil knibe med pladsen til to klædeskabe). Så dem har jeg været i gang med at samle. Og det var faktisk superlet. Well, det plejer det at være, men jeg føler nu altid lidt som en stolt handymand når jeg har fuldført manualen fra Ikea. 🙂

Nu mangler jeg så bare at få færdig isoleret mit udeskur og bygget det færdigt, så vi kan få plads til at opbevare alle de ting vi ikke skal bruge/ikke har plads til, men som vi ikke vil smide ud.

Nu vil jeg gå i seng. I morgen er det 2. sidste dag for arbejdet. Den kommer til at gå med at køre en tur til Frederikshavn og aflevere min udrustning og få et stempel på at jeg ikke har taget skade af at være i Søværnet i 8 år (det kan jo så nok diskuteres).

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.