Hjemme igen

Ja, så er jeg hjemme fra den barske nordatlant igen.
Det var bare skønt at komme hjem. Og jeg har fundet ud af at jeg har verdens sødeste forældre. For de havde brugt en dag på at gøre rent i Sorgenfri, både ude og inde. Så godt at komme hjem til. Men det var vist også alt hvad der var godt, for ellers kom jeg hjem til en server der er gået i stykker, en bil der skal skrottes og et hus hvor en musefamilie har besluttet sig at bo :-(.
Dette har så givet anledning til at jeg skulle have mig en ny server (for den kan man jo ikke leve uden), så har endelig fået købt en macmini. Glæder mig så meget til de kommer med den. Den kan så få lov til at være kombineret server og mediacenter i min stue. Så lidt godt kom der da ud af at den gamle server brækkede ned.

Bilen, tjaeh, jeg ved ikke helt endnu hvad jeg gør.

Men så er der musene. Jeg har ingen ide om hvor mange mus der er i huset, men der er i hvertfald 7 mindre end den gang jeg startede! Men idet mindste kom der også lidt godt ud af musenes uanmeldte indflytning:
1. Godt det ikke var rotter,
2. Det er ikke lykkes de små venner at komme ind i selve huset, kun ud i skunken. Det må jo betyde at huset er lavet ordentlig. 🙂

Det var hvad der var af nyt i mit liv… Ud over at jeg er ved at afprøve karat kaffe. Plejer jo altid at købe merrild! 😉

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv, Nyheder og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.