Kaffe og fisk?

Lørdag. Jeg var strandet i København, så jeg tænkte ved mig selv at en kop kaffe nok ikke var en dum ide. Ikke fordi jeg tænkte at jeg måtte ud og have en kop kaffe til denne anmeldelse, men mere fordi jeg virkelig trængte til en kop kaffe. Så jeg gik ned i gården og startede den gode gamle Volvo, der på trods af over 20 år i tjeneste, stadig starter hver gang. (Den har dog kun tjent mig i 2? år). Kørte ud igennem MP-vagten, ud forbi Kløvermarken, ud over Langebro (en tidlig mandag morgen), og ud mod Fisketorvet. Jeg må sige at det var mere besværligt at finde en kop kaffe på det fiskemarked, end jeg troede. Jeg havde håbet på at der var en Baresso eller noget i den stil. Har aldrig været der, men kunne da godt tænke mig at se hvad de har at byde på. Men jeg endte op på en lille pub, der hedder Murphys pub. Ikke lige stedet man forbinder med kaffe normalt. Men jeg synes nu godt om stedet. Sådan da. Altså det er jo en pub. Indretningen er meget typpisk for en irsk pub, så det var faktisk rigtig hyggeligt. men der var et lille problem. Musiken! Den var ALT for høj. Og det var for resten ikke noget man som sådan plejer at høre på en irsk pub. Jeg ville nok kalde det ‘Fordrukken-nigger-musik’ (Citat: Albert Arnesen fra Matador). Men ellers var omgivelserne gode!
Kaffen var ikke lavet med følelse. Og Kaffe uden følelse er som sex uden følelse. Det kan godt være det føles godt, men det er alligevel ikke helt rigtigt. Men på sin vis er det vel lidt forståeligt da det ikke lige frem er kaffe en pub plejer at sælge mest af. Men den var til gengæld den rette temperatur. Dejlig varm! Men det at kaffen manglede følelse, kom til udtryk i smagen. De to første slurke gav mig overbevisningen at jeg var i færd med at indtage brunt vand med en behagelig temperatur. Men smagen udeblev! Det hjalp lidt på det da kaffen blev lidt koldere.
Hvis man skal omtale service niveauet, kan jeg ikke klage, men jeg kan heller ikke juble. Altså kaffen blev da flot serveret, og til 18 kr for en kop, i gennemsnits størrelse, så er der vel heller ikke noget at klage over der! Alt i alt vil jeg give denne pub/kaffe 2.5 stjerne

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Kaffe og tagget . Bogmærk permalinket.

1 Response to Kaffe og fisk?

  1. Geno skriver:

    Kan bare sige “wauv”. Den anmeldelse er lige til BT. Rigtig flot beskrevet 🙂
    Det er jo ligefør man kan høre musikken banke i baggrunden, og se den middelalderne tjener kommer gående ned med kaffen, som straks danner en liflig duft ved bordet.

    Kanont 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.