Lidt nyt

Synes lige jeg ville poste lidt her. Det ser så godt ud, og så kan folk også få lidt ide om hvad der i grunden sker i min ende af internetforbindelsen. Og det er vel egentlig derfor jeg har lavet denne blog ;-).
Som det første kan jeg sige at jeg vel har fået en af jordens fedeste iBooks (Min bærbare computer). Ikke fordi Apple har været i gang med at lave om på deres serie, men mere fordi jeg selv har været i gang med at modificere den lidt. For det første er der kommet en 80GB HD i, så er der kommet 1,25 GB RAM i og det fedeste; der er kommet DVD-brænder i. Det der er fedt ved dette er at Apple ikke sælger 12″ iBooks med DVD-brænder i. Hvorfor ved jeg godt nok ikke, men sådan er det bare. Så NU har jeg altså en sjælden vare!

En anden fed ting der er sket, er at den nye Harry Potter film er kommet i biffen. Harry Potter 4, Harry Potter og Flammernes pokal eller Harry Potter and the Goblet of fire. Kald den hvad I vil. Hovedsagen er at den er ude, og at den er bare, for at sige det lige ud, HERREFED! B-)
Som den ægte fan jeg er havde jeg selvføgelig bestilt billet en måneds tid i forvejen, og selvfølgelig til forpræmieren (23.59), og Karen Bruun (min gode veninde) var med inde og se den, og hun synes også at den var ret god!
Jeg vil mene at det denne gang er lykkes for dem at få de væsentlige detaljer med. Selvfølgelig er der mangler, men hey, hvis det hele skulle have været med havde filmen vel været dobbelt så lang. Så 4.5 stjerner (ud af 5) til Harry P! Regner med at tage ind og se den et par gange mere!

Det er sådan lige hvad der er sket af nævneværdige ting på det sidste. Hvis nogen synes det lyder til at jeg har et kedeligt liv, vil jeg bare sige: Jeg synes jeg klarer det ganske godt alligevel 😉

Dagens tekst, hav det godt. Live long and prosper!
P.S. Har nu fanget 11 Mus i Sorgenfri.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.