Lidt om livet

Atter en gang fik vi lavet afholdt sorgenfri event. Det var et af de mindre af slagsen, da vi “kun” var 4-7 (folk kom og gik jo). Men jeg er i hvertfald glad for at I kom, og det var som sædvanligt hygge, grill mac og en enkelt øl.
Vi fik logesnakken lidt ind i hyggen, og vi blev enige om at vi i logen skal lave os en båd af mælkekartoner. Vi blev vist enige om at optagelseskriteriet var at man har været med til at bygge og sejle på denne her båd af mælkekartoner. Det er nok noget jeg skal komme noget mere ind på i de kommende episoder af KrokCast.
Weekenden blev også brugt til at installere Leopard på Macerne. Det er altså bare et superlækkert system apple har fået lavet sig. Jeg er allerede blevet hooked på Spaces.
Lige nu sidder jeg og skal til at konfigurere en Cisco SOHO 77 som jeg har vundet på qxl. Tricket var lige at få den konfigureret til noget Telnet. Det er lidt svært at gøre med en Mac. Til dem der ikke ved det, så konfigurerer man Cisco enheder via en seriel forbindelse, og det kræver en com-port, hvilket min Mac ikke har. Jeg prøvede dog med en USB til seriel converter, men kunne ikke få den til at virke. (dog tak for lån af hardware, Jens-Peter). Så jeg droppede al stolthed og lånte en computer med en COM-port (og windows), hvilket er standard på de fleste almindelige PC’er (både COM-port og windows). Efter at have koblet Router og computer sammen via seriel kabel fik jeg konfigureret det basiske setup til telnet. Så nu sidder jeg og arbejder via telnet. Så nu skal jeg så bare lige have konfigureret resten. Dvs NAT, DHCP, Access-lister og et par andre småting.

Kan I ellers holde jer muntre derude.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mac, Mit liv, Nørderei og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.