Massere af Succes!

Mængden af indlæg i bloggen er ikke så stor for tiden. Jeg tror det er den før omtalte krokcast, der har gjort det. For den er tilsyneladende blevet en enorm succes. Jeg havde regnet med at måske 2-3 stykker (inkl mig selv) ville tilføje den til iTunes. Men sidst jeg var inde og kigge var filerne blevet hentet 17 gange. Og folk synes åbenbart det er god humor. Jeg tror det er kombinationen af at jeg siger hvad jeg tænker og så de lidt sære emner, der er nøglen til Castens umiddelbare succes.
Ellers så sker der jo som sædvaneligt ikke det store i min ikke-hektiske hverdag. Jeg havde jo været til jobsamtale, men har ikke hørt fra dem siden, selvom han sagde han ville kontakte mig. Jeg har rykket for svar, men har stadig ikke været svar. Så altså firmaet overholder ikke aftaler, og svarer ikke på henvendelser. Så tror jeg i grunden heller ikke det er et firma jeg gider at arbejde for, hvis det er holdningen.
Jeg ved godt at jobsamtalen ikke var sådan fantastisk, da jeg ikke lige er så god til det med at sælge mig selv, men når man har været til en jobsamtale, så vil jeg da mene at man som minimum smider en mail hvor man siger at man ikke har fået jobbet.
Så absolut bundkarakter til det firma, og det rekruteringsfirma, der var ‘mellemmanden’. Jeg hænger dog ikke folk ud på nettet, så nævner ikke nogle navne her.

Ellers er dagens budskab bare: Don’t worry, be happy! 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.