Nu sker der noget igen

Som nævnt så har jeg jo fået landtjeneste. Og i morges ringede min udstikker til mig og sagde at jeg skal møde kl 0800 i morgen tidelig. Fucking nice. Ret meget mere er der vel ikke at sige til det. Så nu må vi jo se om jeg kan finde ud af det der med at have et “almindeligt” arbejde, hvor man møder kl 0800 og går hjem kl 1600. I daglig tale hedder det vist “otte til fire job”. Jeg glæder mig i hvertfald til at se hvordan det går og hvad jeg skal lave. I følge stillingsbeskrivelsen så skal jeg lave ca det samme som ude på skibet.

Og nu vi er ved søværnet, den 10. (på torsdag) har jeg været ansat for hendes majestæt dronningen i 8 år. Mon man får en medalje for det? Tror jeg får en bar røv og trutte i.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.