Nu som far

Ja… Jeg kan lige så godt springe ud i det som krybe i det:

JEG ER BLEVET FAR!!!!! 😀

Søndag den 9 august 2009 kl 1901 kom vores dreng til verden.
Han var 55 cm lang og vejede 3616 gram.

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige ud over at jeg er ufattelig glad for at være far. Ufattelig lettet over en ellers meget lang og ret voldsom fødsel (2 dages veer og 12 timers “aktiv fødsel” og 5 kvarters presseveer) er ovre.

Vi er kommet hjem og vi har efterhånden fundet os godt til rette. Og vi har fundet et navn til ham. Han skal hedde Jonas! 🙂
Der kommer sikkert en masse indlæg i den kommende tid omkring vores dejlige lille dreng. Men lige pt må jeg hellere sige pause, for jeg giver alle nybagte forældre ret: hold da op hvor er man træt hele tiden!

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Barn, Forældre, Vores liv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.