Nyt legetøj

Nu har jeg igen fået nyt legetøj. hvad mon det er. En iphone! Nej hvor er det et sjovt legetøj 😀 nu skal jeg så lige til af vende mig til det lidt specielle tastetur. Det gør jeg blandt andet ved at skrive dette indlæg på den. Det går langsomere end at skrive på en almindelig computer, men det er da noget jeg kan overleve.
Jeg er så super vild med at man får sådan en historik på sms. Mange fede ting. jeg fandt også et lille program der kombinerer touchscreen og microfon. Resultat: min iphone er blevet til en fløjte. Det var sgu da meget kreativ fundet på.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mac og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.