Opskrifter og opdateringer

Det med at blive forældre er noget der tager mere tid end man regner med. Og den tid jeg bruger på Jonas går åbenbart fra bloggerkontoen.
Men nu synes jeg lige der skulle bruges lidt tid på krok.dk.

Det hele går slag i slag her. Jonas vokser og er glad og sund (lige på nær da han havde skoldkopper). Jeg er stadig glad for mit arbejde hos Stofa, så jeg regner ikke med at jeg går derfra lige forløbig :-).
Og så er Sorgenfri sat til salg. Ja jeg er faktisk lidt ked af at skulle gå af med huset, men lige så passende det er for en ungkarl, lige så “for lille” er det for to voksne og en lille dreng med krudt i popoet. Så vi er ude og lede efter noget i Horsens, men lige gyldigt hvad vi finder, så er det et krav at Sorgenfri bliver solgt først, da vi ikke har råd til to huslejer. Så mangler du (eller kender nogen der mangler) et lille hus så er der et bud her: Salgsannonce.

Til sidst så er der lige en lille opskrift: Brunsvigere.
Til Sannes fødselsdag havde jeg lavet en brunsvigerkage med slik på. Det var et hit. Så derfor lovede jeg at skrive opskriften her på siden.
Bunden:

 • 100 gram gær (2 pakker)
 • 5½ dl sødmælk
 • 100 gram smeltet smør
 • Hvedemel (til dejen har ca samme konsistens som bolledej)

Fyld (sukkermasse):

 • 500 gram brun farin
 • 225 gram smør

Fremgangsmåde:

 1. Rør mælk,gær og smør sammen. Tilsæt mel.
 2. Rul dejen ud i en bradepande, i et jævnt lag.
 3. Lav en masse fordybninger i dejen (lettest at bruge fingrene)
 4. Stil dejen til hævning mens du laver sukkermasse
 5. Smelt smøret og rør det sammen med brun farin
 6. Hæld brun farin ud ud over dejen
 7. Bag i 10-12 minutter ved 180° C Varm luft (til sukkermassen bobler)

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Barn, Generelt, Mit liv. Bogmærk permalinket.

1 Response to Opskrifter og opdateringer

 1. Sanne Højsgård Andersen skriver:

  Og uhm den smagte dejligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.