Så tager vi cyklerne frem

Vores (sanne og mig) projekt med at flytte sammen er kommet lidt videre siden sidst. Vi har fået hentet hendes cykel og hendes servante som hun har arvet fra sin farmor. Den står faktisk rigtig godt i Sorgenfri 🙂
Og netop fordi vi nu begge har en cykel at komme rundt på besluttede vi at tage en lille tur på de tohjulede. Det blev til en tur i Brugsen hvor vi fik købt ind.

Lige som en opdatering på posten “HAPS” kan jeg sige at Trille har hjembragt hele 4 muldvarper til os. Selvom det er synd for de små dyr, er jeg nu ret glad, for det vil sige at chancen for at min græsplæne ikke bliver smadret af muldvarpeskud til sommer øges!
Gad vide om hun også gider at daske ud efter dræbersneglene.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.