Spam, Elskov og MacFest :)

Så er jeg lige på banen igen med endnu et indlæg…
Som I jo nok har opdaget så har jeg flyttet adresse (fra blog.krok.dk til weblog.krok.dk). Det skyldes at en eller anden syg spambot var gået amok med at overspamme bloggen…. Sygt, godt nok kun som kommentare, men alligevel… så nu har jeg fyldt.

Som opfølger på min indlæg omkring ’rørende smuk musik’ har jeg fået øjnene op for et ydderst stykke smukt musik. Den er sunget af ”De tre tenore”, og den hedder ”Nessun Dorma”. Til at starte med var det egentlig fordi jeg var imponeret over den måde Pavarotti formår at synge den på. Helt fantastisk. Men jeg har lyttet den igennem en del gange. Og samspillet med kor musik, og hele forløbet i sangen er fantastisk. Hvis det skal omsættes til noget i hverdagen vil jeg sige at det beskrev den perfekte elskov. Okay, måske kort elskov (3min24sek ;)), men alligevel perfekt!

Og så er det vist lige det sidste indlæg der kommer i et stykke tid. For tiden nærmer sig at jeg skal afsted mod Nordatlanten… 11 dage endnu, så er det slut. Og hvis jeg ellers kan få lov til at tage afsted i et halvt år, så gør jeg det :). Og så selvom det ikke er officielt endnu, så kan jeg sige at vi er i gang med de første forberedelser til MacFest 2005. Jeg kan ikke sige meget andet end at det bliver ca. 342% federe end sidste gang ;). Så glæd dig. Følg med inde på www.macfest.dk. Der kommer løbende opdateringer. Så tilmeld dig, når det bliver muligt. Og hvis du ikke har en Mac, så køb en iMac, og så tilmelder du dig :).

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Mac, Mit liv, Musik og kultur og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.