Tid til forandring

I den sidste tid har jeg gået med opgraderingstanker med hensyn til min Soekris Router. Og det er nu sket. Så nu kører routeren OpenBSD 4.4 i stedet for 4.1 som hidtil.
Så nu burde jeg være lidt mere med på noderne! 😀

Jeg ved ikke om der faktisk bliver en mærkbar forskel, men nu når man går så meget op i sikkerhed som jeg prøver på, så nytter det jo ikke at køre en næsten 1 1/2 år gammel udgave af et OS (der godt nok er bygget med udgangspunkt i sikkerhed).

Overgangen er gået rimelig smertefrit. Der var dog et par problemer med isakmpd/ipsec. Jeg fandt ud af efter lidt tid at det var fordi jeg have lavet permissions forkerte på de respektive konfigurationsfiler. Da de blev rettet til så virkede det hele 🙂
Det var vist hvad der var at sige om det.

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Nørderei og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.