Øl er godt

Ja, så er jeg blevet en oplevelse rigere. En god oplevelse tilmed. Jeg har været til ølfestival i Odense. Jeg havde meldt mig som frivillig medhjælper, og fik tjansen med at stå i indgangen og tage i mod folks betaling. Så jeg er bare blevet Master of the Fluesmækker! Det var så fredag og søndag jeg havde meldt mig, og lørdag var reserveret til ølsmagning.
Ølsmagningen foregår ved at man får udleveret et lille ølglas, hvor man får skænket 10 CL øl op, og så smager man så på varen. En smags prøve koster så en polet (1 polet 12 kr, 5 for 50 og 11 for 100. Dang det fik jeg sagt mange gange da jeg stod i døren).
Og der var vel ca 295143 forskellige øl at smage på, så det var jo bare at gå i gang.
Min favorit blev vist en kastanjeøl, eller “Jule ren” fra Thisted Bryghus. Faktisk er mit nye favoritbryggeri netop blevet Thisted Bryghus.
Jeg sluttede lørdagen af med en Limfjordsporter, og jeg må indrømme at det måske var lidt spild, da jeg var ved at være så beruset efter ca 30 prøvesmagninger at det hele bare smagte af: Øl 😉
Så søndag var jeg lige henne og smage Porteren igen, og den smagte nu godt, men ikke en øl jeg vil drikke mere end én af!!!

Men resultatet af weekenden blev:
Et medlemskab af Danske Ølenthusiaster
Et medlemskab af Danske Ølsamlere
To smagsprøve glas
Et forklæde fra Danske Ølenthusiaster
7 nye øl til min samling (Blandt andet årgangs bryg 1990)
Et række ny bekendtskaber.

Jeg synes det var et hit! Og det var jo så vores allesammens Bitkid (Jannik), der er skyld i det hele, da det var ham, der spurgte om jeg ville med. So thank you Bitkid! 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.