Blog kontrol

Jeg så lige på louises blog at hun havde noget blogtjek. Det tænkte jeg så: Det vil jeg da også ha.
Nu bruger jeg så af princip ikke t-ordet, så her er det altså blogkontrol! 😛
Linket til blog-kontrol har jeg lagt som kommentar til denne tråd, da min spam-spoofer jo som bekendt fucker med links..

Ellers så ikke så meget (som sædvanligt). Jeg har brugt ugen her på at lave infokanal til søværnet, og været i gang med at søge et job hos et firma, der ikke havde en IT afdeling, men gerne ville have lavet en ny it-struktur! DANG hvor ville det være nice med sådan et job, da det er hvad jeg tit har forestillet mig, når jeg har tænkt på et job som civil. Nu må vi jo så se om min ansøgning falder i deres interesse.

Det var ordene! Aftrådt!

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Blog kontrol

  1. 1 skriver:

    Gå til spørgeskema

  2. Mattias Sonne skriver:

    Hmm.. først læste jeg Louise’s blogtjek, så tænkte jeg.. vil jeg da også have.. men vil jo heller ikke abe efter andre.. og nu så også dig.. nu kan jeg jo slet ikke.. da jeg så vil fremstå som en total monkey… øv.. Eller endnu værre.. en JD’er… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *