Der sker generelt for lidt

Det er ikke vildt hvad jeg får skrevet på krok.dk for tiden. Jeg ved ikke helt hvorfor, for jeg synes da ellers at der sker nok både med job, og med det private, med sannes graviditet og alt muligt. Måske er det fordi der sker så meget at jeg ikke lige kan overskue at også skulle skrive og PodCaste om det. For KrokCast går det også ret trægt med. Måske man skulle tage sig sammen og få lavet et afsnit 🙂
Men her er der da lige lidt status på hvordan det går:

  1. Jobbet: Det går rigtig godt. Jeg har nu været ansat ved Stofa i lige godt 9 måneder. Og dang jeg har lært meget på de 9 månder. Men det der er så dejlig skønt ved det hele er at jeg stadig kan blive ved med at lære nyt i lang tid endnu. Der er varienrede opgaver og et passende ansvar for opgaverner. Gode og hyggelige kollegaer. Så uden at tøve kan jeg godt sige at mit job hos Stofa er det bedste jeg har haft. 🙂 (fuck jeg lyder som en fedterøv, men det passer nu altså).
  2. Privatlivet: Det går også rigtig godt. Sanne og jeg skal jo giftes den 9. Maj i år. Så vi bruger lidt tid på at planlægge hvordan det skal gribes an, inden for det budget vi har at arbejde med. Og så skal jeg jo til at være far. Sanne er sat til den 31 juli. Så må vi jo se om det bliver en pige eller dreng. Egentlig er vi lige glade, bare det bliver et barn! ;-). Svigermor er for resten begyndt at strikke. Det er så sødt af hende 😀
  3. Sorgenfri: Jeg synes der er mange hængepartier, og ting der burde laves, og ting der kunne laves. Jeg ville gerne have bedre isolering af badeværelset, jeg ville gerne have gjort noget ved vinduerne, der er af ældre dato. Og så er det ved at være 5 år siden (ja jeg har boet her i 5 år), der blev malet, så det trænger også lidt.
  4. Vægttabet: Jeg ligger og vipper med en morgenvægt på 94-95 kg. Så det ligner en stabil vægt, og med et udgangspunkt på ca 102 kg i August, så er det sgu da egentlig meget godt. Jeg er glad for ikke at være i 0.1 tons klubben. Men det fysiske arbejde i form af løb og træning er jeg godt nok en spasser til. Jeg har ikke andet end dårlige undskyldninger, men de vejer åbenbart nok til at jeg aldrig kommer ud og løbe. Det sker at jeg bruger lidt tid på Wii i træningsrummet hos Stofa

Så sådan ser det ud herfra… 🙂

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv, Tanker, Vores liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.