En sand guldgruppe af information

Jeg vidste det egentlig godt. Men jeg blev lige mindet om det her til morgen. dr.dk/podcast. Er I tosset hvor er der mange gode PodCasts på den side.

Jeg sidder lige nu og ser at jeg kan se at 8 ud af de 15 PodCasts jeg abonnerer på er fra dr.dk.
Det er primært Selvsving jeg hører, men jeg har netop fået øjnene, eller rettere ørene op for “Alletiders Historie”, hvor de fortæller lidt dybere om forskellige historiske emner. I skrivende stund sidder jeg og hører om hvornår “danskheden” opstod.

Fedt….. Jeg kan ikke rigtig tænke andet ord at sige om det her. Og nu når vi alligevel stort set er tvunget til at betale licens, så kan vi jo lige så godt prøve at få noget ud af situationen. Og her føler jeg at man får noget for pengene….

Og det er ikke kun radio programmer. Der er faktisk en del af programmerne fra DR1 og DR2 der også bare ligger og venter på at blive hentet og set. Jeg kan nævne So ein ding med Gadget kongen Nicolai Sonne, Tjenesten og Troldspejlet.
Så jeg kan kun sige… kom i gang med at se på mulighederne på dr.dk 🙂

Så… nu har jeg reklameret for DRs PodCasts… Så forventer jeg selvfølgelig at DR reklamerer for KrokCast!!

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Musik og kultur, Nørderei, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.