Hjem igen X

For 10. gang kan jeg sige: hjemme igen. Det går fantastisk godt for mig for tiden.Jeg er som altid glad. Jeg har brugt lidt tid på at fundere over mange forskellige ting mens vi var ude og sejle, og jeg er i gang med at bage noget brød af det malt vi bryggede øl her til aften. (Jeg er blevet medlem af et bryglaug!)Og så skal jeg fortsætte mine kurser med CCNP i Sønderborg. Allerede i Maj skal jeg 14 dage derned og have om Multilayer switching! Jeg glæder mig bare så meget! Så på en tilfredshedsskala fra 1-100000 tror jeg vi rammer mellem 96712 og 97100. Det må da siges at være meget godt :-)Af nogle af de ting jeg har funderet over, så har jeg blandt andet tænkt over hvad man i grunden vil blive husket for. Jeg tror jeg kom til at tænke på det i forbindelse med at jeg læste noget i illustreret videnskab om at bevare historien i mindst 50.000 år. Men hvad vil det enkelte individ mon blive husket for? Hvis jeg skal prøve at ridse op hvad mit budskab har været so far og det jeg gerne ville huskes for må være:1. Smil, vær glad, og lad være med at bekymre dig for meget.2. Hjælp hinanden. Om det er med at holde døren, give en hånd med det sure arbejde, trøste når nogen behøver det, eller rede andre folk. Hjælp er mange ting.3. Og midt i det hele skal vi huske ikke at tage os selv alt for selvhøjtideligt.Og for at understrege min pointe lidt har jeg fundet teksten frem fra den sang jeg synes afspejler “min ånd” på det punkt.Kan du mon gætte hvad det er for en?Med denne glade sang vil jeg slutte af for denne gang. Jeg er glad for at være hjemme igen, og jeg regner med at jeg skal være hjemme faktisk frem til august.Some things in life are badThey can really make you madOther things just make you swear and curse.When you’re chewing on life’s gristleDon’t grumble, give a whistleAnd this’ll help things turn out for the best…And…always look on the bright side of life…Always look on the light side of life…If life seems jolly rottenThere’s something you’ve forgottenAnd that’s to laugh and smile and dance and sing.When you’re feeling in the dumpsDon’t be silly chumpsJust purse your lips and whistle – that’s the thing.And…always look on the bright side of life…Always look on the light side of life…For life is quite absurdAnd death’s the final wordYou must always face the curtain with a bow.Forget about your sin – give the audience a grinEnjoy it – it’s your last chance anyhow.So always look on the bright side of deathJust before you draw your terminal breathLife’s a piece of shitWhen you look at itLife’s a laugh and death’s a joke, it’s true.You’ll see it’s all a showKeep ’em laughing as you goJust remember that the last laugh is on you.And always look on the bright side of life…Always look on the right side of life…(Come on guys, cheer up!)Always look on the bright side of life…Always look on the bright side of life…(Worse things happen at sea, you know.)Always look on the bright side of life…(I mean – what have you got to lose?)(You know, you come from nothing – you’re going back to nothing.What have you lost? Nothing!)Always look on the right side of life…

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Mit liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.