Jeg er dansk endnu

Hurra…. jeg har bestået min danskhedstest! Jeg kan med rette kalde mig for dansker. Well, det har jeg sådan set altid kunne. Og den var vel egentlig heller ikke gældende. Det var en jeg tog på dr.dk.Mit umiddelbare indtryk af den test som 7% af den almindelige danske befolkning ikke kan bestå er: hvad skal det til for?
Det er da seriøst nogle latterlige spørgsmål, og jeg synes det virker som om den test ikke er indført for faktisk at teste befolkningen, men mere for at vi har endnu et værktøj til at smide folk ud af landet.
Nu har jeg det også meget ambivalent med sådan nogle multiple-choice test. For de kan da hurtigt give et indblik i om man har forstået noget. Men på den anden side synes jeg ikke sådanne tests afspejler om man har forstået noget, eller man bare har lært det uden ad. Så alt i alt giver jeg ikke så meget for den test og de folk der har arbejdet for at vi skal have sådan en test. Men så er det jo dejligt at vi alle (endnu) har ret til at være forskellige og tale frit i det land vi alle elsker og arbejder for.Her brød jeg så mit eget løfte om at jeg ikke skulle lufte politiske holdninger i min blog, men hvad… nu stemmer jeg jo Radikalt, og der har man et standpunkt til man tager et nyt! 😛
Til sidst kom jeg lige til at tænke på noget jeg så i South Park. Det er Stan, der ikke lige kan forstå hvordan æg kommer ind i påske traditionen. I den forbindelse siger han:Look, I’m just saying somewhere between Jesus dying on the cross and a giant bunny hidding eags there seems to be a gap of information.
Hohoho… Jeg var flad af grin!! 😀

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Mit liv, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.