I går lavede jeg KrokCast 29 hvor jeg producerede en stak pølsehorn. Jeg læste opskriften op, men til dem der ikke lige kan finde ud af at aflytte opskriften, er her en skriftlig opskrift. Krok.dk public service præsenterer:
Pølsehorn (Ca 30 stk)
Ingredienser
- 50 gram Gær
- 50 gram Sukker
- 70 gram Fedtstof
- 2 Æg
- 2 dl Vand
- 2 dl Mælk
- 2 tsk Salt
- 10 dl Hvedemel
- 15 Pølser
- 1 Æg til pensling
Fremgangsmåde
- Gær, Vand og sukker røres sammen i en skål.
- Tilsæt mælk, to æg og salt. Smelt fedtstof og tilsæt dette.
- Rør blandingen godt sammen.
- Under omrøring tilsættes mel lidt ad gangen indtil dejen har den ønskede konsistens.
- Stil dejen til hævning i 20-30 minutter
- Skær pølserne over på midsten. Svøb pølserne ind i dej.
- Lad pølsehornene hæve 10-15 minutter.
- Inden de kommer i ovnen pensles de med det 3. æg
- Bages ved 200 grader i 12-15 minutter
Velbekomme
PS. Hvis der er overskydende dej, kan man bruge det til nogle lækre boller 🙂