Tid til nyt

Ja, så går januar måned på hæld, og vi bevæger os mod lysere og, ikke mindst, varmere tider. Jeg kastede et blik på min weblog og blev enig med mig selv at den trængte til et nyt indlæg, så derfor ‘tid til nyt’.
Men det er ikke kun weblogen der trænger til nyt. Alting trænger til nyt. Min stue trænger til nyt møblement, sorgenfri trænger til en ny etape vedligeholdelse, mit vaskehus trænger til et nyt lag kalk, og der er jo en del der mener at vi også trænger til en ny regering. Så altså fra stort til småt trænger til nyt. Men lad os ikke tale om det lad os gøre det i stedet for. Jeg skal i Ikea i morgen og købe mig lidt nyt, og når det bliver varmt nok skal jeg da også nok få set på kalkningen af udehuset, og nye sternbrædder til Sorgenfri.

Men her er så hvad der faktisk er kommet nyt af. Jeg fik jo en ny iBook, da den gamle blev ved med at gå i stykker. Jeg har overvejet flere gange om den skal have et navn, for ligesom gøre den lidt mere personlig, men jeg ved ikke om det er for poppet.
Min nye webbrowser er blevet FireFox, for den er da bare for fed. Så må vi se på Safari igen, når den kommer i MacOS 10.4.
Så har jeg fået et nyt køleskab og ny ovn. Så det gamle køleskab, har min mor og far fået (Det fejlede ikke noget, fryseren der i var bare for lille). Og min søsters gamle miniovn er blevet skiftet ud med en Voss indbygningsovn. For satan det er lækkert. Det kostede 12.500, men det er virkelig det værd.

Og den største nyhed må være en beslutning jeg har taget mig, og det er at året 2005 bliver det sidste år hvor jeg gør sejlende tjenste for søværnet. Om jeg kan få en landtjenestestilling, eller jeg skal finde mig et civilt job må tiden jo så vise. Jeg vil bare gerne have det sådan at man kan komme hjem hver dag. Hvis jeg så ikke kan vende mig til det, må jeg jo så se om jeg vil sejle igen. Men sommertogtet bliver tentativt mit sidste togt.

Og så har jeg dælme også lige fået mig et brev om at jeg får et nyt fjernsyn, da det gamle blev ved med at gå i stykker. Så i forbindelse med at jeg skal i Ikea regner jeg med at smutte ud forbi electronic world og se hvad de kan tilbyde mig.

Som noget nyt har jeg fundet ud af at det RSS-feed, der er indbygget i min blog faktisk virker! Så man kan altså bare subscribe min weblog… Smart smart!

Det er vel hvad der er at sige af nyt herfra, men det var vel også en del! 😉

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.