Ikke så Sorgenfri

Ja, jeg sidder sgu her og er lidt vemodig.
Grunden er en mail jeg har modtaget på skibet. Det er min volvo, min gamle dejlige rustne volvo! Den er blevet så gammel at bærevanger og tværvanger skal skiftes! Min mekaniker mente at det vile løbe op i omkring 15.000 at få den igennem syn. Et beløb jeg ikke vil bruge på en bil der er mellem 3500-4000 værd (Alt efter standen i benzintanken).
Så nu er det sket. Efter 22 år som vejens konge er min blå Volvo 245 GL dømt til skrot. Den 3 november er sidste frist på syn, og derfor også datoen jeg går ned og får opsagt registreringen! Jeg mindes at have læst et sted at den dato er PRÆCIS 22 år siden den første gang blev indregistreret.
Jeg må sige jeg er lidt medtaget over dette. Jeg ved godt at det ‘kun’ er en bil, og det lyder måske lidt overdrevet. Men det er VIRKELIG en bil jeg har været glad for. Min første bil, som jeg har haft i fire år. I fire År har den fulgt mig i tykt og tyndt (endda en tur i grøften!).
Den har charme, den har stil, den har holdning.

Hvis nogen vil med og ‘sige farvel’ til øsen, er I velkomne.

Jeg er faktisk lidt ked af det :'(

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Mit liv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.