Nu med Musik!!

Ja, så skete det. Koda overgav sig, og indgik aftale med Apple, så nu er iTMS Danmark en realitet. Selv blev jeg informeret om dette via SMS ca. 14 minutter efter at services kom online. Godt nok sov jeg på daværende tidspunkt, så egentlig fik jeg først beskeden den følgende morgen. Woohoo, var vel det første jeg tænkte da jeg læste det. På daværende tidspunkt var jeg i København (ude på Holmen for at fortælle om Mac til nogle kursister på Søværnets Teknikskole).
Jeg skyndte mig derfor at kværne noget morgenmad og komme inden for noget trådløs dækning, så man kunne få afprøvet lovlig musikdownload.
Først oprette en konto. Ingen problemer, og så var jeg ellers online. Klar til at downloade en million milliard sange. Her løb jeg så ind i en krise. Lige siden Steve Jobs viste iTMS for 2 år siden, har jeg drømt om at købe musik på nettet. Nu står jeg her så, hvor det går op for mig at jeg åbenbart ikke har drømt om HVAD jeg vil downloade, for i noget der ligner et helt minut kan jeg overhovedet ikke komme i tanke om hvad pokker jeg skal hente. Så kommer jeg i tanke om at jeg har savnet noget obo musik, så det var da et bud. Skriver ‘Oboe’ i søgefeltet, og afventer resultat. Overraskende mange resultater. Dejligt! 🙂
Jeg ser kort at der er noget med Albinoni. (Til dem der ikke ved det, så har Albinoni lavet en del Obo koncerter). Så jeg skynder mig at klikke ‘Buy Album’. Og lige med det samme går iTunes i gang med at downloade musik! Hvor er det da fedt! B-). Allerede inden albummet er kommet i hus tænker jeg: “Mon der er noget dansk musik også”. Hvorfor Monrad & Rislund er det første jeg kommer til at tænke på vides ikke, men inden jeg får set mig om er jeg også den lykkelige ejer af et virtuel album med Monrad & Rislund. (Farvel Åge).
Og da det album var i hus, kom jeg i tanke om det! Det var et album med Greenday jeg gerne ville have haft. (Det nye, American Idiot). Bang, det var jo nede på Rekord tid! 😀
Så alt i alt fik jeg brændt 248 kr af på tre album indenfor 20 minutter! Er det ikke utroligt hvad man kan. For 6 kr mere får du en stor pommes frites og en stor cola!

Om Lenny Andersen

Jeg er så glad i dag!
Dette indlæg blev udgivet i Musik og kultur, Nyheder, Nørderei. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.